Lezing: Pep Degens, wat beteken jij nou?

Deze gratis webinars en lezingen zijn exclusief voor medewerkers van bij noorderlink aangesloten organisaties en betalende deelnemers aan activiteiten die het webinar nog een keer willen terugzien.

Je hebt een account nodig om het materiaal te kunnen zien. Je kunt alleen een account aanmaken met behulp van het e-mailadres dat je bij je werkgever hebt.

Pep Degens is al ruim 20 jaar trainer persoonlijke groei. Met zijn Zekertraining en boeken behaalde hij diverse prijzen. In de loop der jaren ontdekte hij al trainend het geheim van persoonlijke groei. Dat is niet het ontrafelen van je karakter, noch het aanleren van technieken, het toepassen van tips, communicatietrucs of kunstjes, maar het ontdekken en doorleven van de betekenis die je geeft aan jezelf.

Wat betekent het? Hoe doe je dat? Wat maakt het zo ingewikkeld of lastig… anders zouden we het allemaal allang hebben gedaan. Een aardse en nuchtere lezing van een ‘practice what you preach’ trainer die graag de dagelijkse struggle met het leven aangaat en daarbij op eigen wijze betekenis aan verbindt.

In gesprek met Lykle de Vries komen al deze vragen aan bod, aan de hand van een aantal stellingen en (tijdens de Q&A) vragen van het online publiek.

View More: http://photos.pass.us/fotosessie-5gs

Pep Degens (1964) groeide op in het Zuid-Limburgse mijndorp Eygelshoven en is naar eigen zeggen een echte autodidact en laatbloeier. Na afronding van zijn KMA-studie in Breda en de Universiteit Bestuurskunde in Enschede verlegde hij zijn focus naar de psychologie van mens en organisatie. Hij ontwikkelde en gaf diverse mensgerichte trainingen en verbaasde zich gaandeweg over de hoeveelheid kleine en grote trauma’s die we allen met ons meedragen en die veelzeggend zijn in de manier waarop we ons leven vormgeven.

Autonoom zijn en blijven, je eigen leven zin geven en jezelf en je geluk ontwikkelen loopt als een rode draad door zijn leven. Vanuit de oorspronkelijke focus op succes maakt hij de laatste jaren doelbewust een verdiepingsslag in zijn leven naar duurzaam geluk.

Zijn eigen betekenis als mens geeft hij invulling als vader van 5 kinderen, relatiecoach, trainer en auteur. Hij schreef drie boeken, waarvan het laatste getiteld ‘Liefde in tijden van scheiden’ uitkwam in april.

Wellicht ook interessant

vlootschouw

Het belang van een goede vlootschouw bij SPP

bekijk
video

proeverij career story interview

Proeverij: Career Story Interview

bekijk
video

College Tour Mariska Visser - YoungCapital

College Tour ‘Binden en boeien van jong talent’ met Mariska Visser (YoungCapital)

bekijk
video