HR Data en Psychologie in effectief recruitmentbeleid

Deze proeverijen en webinars zijn voor iedereen vrij te bekijken. Ze zijn in het algemeen bedoeld om je een beeld te geven van een training of workshop en of hij toepasbaar is in de eigen organisatie. Daarnaast zijn het soms lezingen waarvan wij denken dat veel mensen ze willen zien.

Soms zijn ze er ineens: woorden die lijken alsof ze er altijd al waren maar die ineens in elke gesprek genoemd worden. Woorden zoals data-driven. Geïnspireerd door partijen als Facebook, Google en Amazon lijkt data het nieuwe goud voor veel ondernemingen. Maar klopt dit wel? Is data echt zo belangrijk? En wat is de rol van psychologie in effectief recruitmentbeleid? Tijdens een inspirerende sessie neemt Riemer te Velde u mee in de wereld van data, psychologie en tooling.

Georganiseerd door NVP, Noorderlink & Samenwerking Noord

Het kennisnetwerk HR Analytics is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Personeels Management (NVP), Noorderlink en Samenwerking Noord. Het kennisnetwerk organiseert een digitale bijenkomst over de mogelijkheden en beperkingen van data gedreven personeelswerving, in samenwerking met Noorderlink en de Nederlandse Vereniging voor Personeels Management, Afdeling Noord. Effectus-HR deelt in dit webinar kennis uit hun praktijk.

 

Reimer te Velde

Reimer te Velde is oprichter en directeur van hét recruitmentbureau Effectus-HR. Als ondernemer en pionier in de recruitmentwereld specialiseerde hij zich in de combinatie van neuropsychologie en data driven recruitment. Met een team van specialisten is zijn bureau voorloper in deze methodiek voor werving en selectie.

Sinds de oprichting in 2014 werd Effectus-HR genomineerd voor diverse ondernemersprijzen. Zo is Effectus-HR verkozen tot één van de 100 meest innovatieve ondernemingen van Nederland en won het in 2017 de Jonge Ondernemersprijs Noord Nederland.
In 2017 publiceerde hij een boek waarin hij handige tips deelde over het gebruiken van data in de werving van professionals.”

Wellicht ook interessant

vlootschouw

Het belang van een goede vlootschouw bij SPP

bekijk
video

proeverij career story interview

Proeverij: Career Story Interview

bekijk
video

College Tour Mariska Visser - YoungCapital

College Tour ‘Binden en boeien van jong talent’ met Mariska Visser (YoungCapital)

bekijk
video